Askmify

Gyakori kérdések

Mi is az Askmify.com?

Az Askmify.com más keresõprogramok és adatbázisok adatait összegzi, szûri és jeleníti meg a felhasználó igényei szerint. Lényegében egy olyan tematikus keresõ, amely egy-egy témában, a témának megfelelõ weboldalak oldalait listázza és különíti el más kategóriába tartozó weboldalak tartalmától. A listázott weboldalak az adott földrajzi régió vezetõ weboldalai közül kerülnek ki a témakör beállításoknak megfelelõen. A tematikus keresõ használatával a felhasználó csak a választott témakör weboldalainak tartalmát láthatja, így gyorsabban és egyszerûbben érheti el ezeket a tartalmakat.

Vissza az oldal tetejére

Miért nem használ az Askmify.com felugró- és képes hirdetéseket?

Véleményünk szerint a felugró hirdetések zavaróak és idegesítõek a felhasználó számára. Az Askmify.com elsõdleges célkitûzése, hogy a felhasználó számára releváns keresési eredményeket jelenítsen meg és ne degradálja a felhasználói élményt felugró hirdetésekkel.

Vissza az oldal tetejére

Az Askmify.com támogatja a logikai operátorokat?

Igen, az Askmify.com támogatja a logikai- és összefûzõ operátorokat. Az operátorok listájáról és mûködésérõl az Askmify.com/operators oldalon találhat további információkat.

Vissza az oldal tetejére

Hogyan hirdethetek az Askmify.com-on?

Sajnos jelenleg nincs lehetõség arra, hogy közvetlenül hirdessen nálunk. Az Askmify.com-on megjelenõ hirdetéseket a Google Inc. szolgáltatja, ezért kérjük, hirdetési szándékaival egyenesen hozzá forduljon.

Vissza az oldal tetejére

Hogyan tudom beállítani az Askmify.com-t kezdõlapomnak?

Askmify.com-t ugyanúgy állíthatja be kezdõlapnak, mint bármilyen más weboldalt. Amennyiben nehézségei adódnak a beállításokkal kapcsolatban kérjük keresse fel a web böngészõje súgó oldalát, ahol részletes leírást találhat a kezdõlap beállítás folyamatáról.

Vissza az oldal tetejére

Hogyan léphetek kapcsolatba az Askmify.com-mal?

Ha bármilyen észrevétele, kérdése lenne az info@Askmify.com e-mail címen vagy a Askmify.com/contact oldalon tudja velünk felvenni a kapcsolatot.

Vissza az oldal tetejére

Hogyan tudom az oldalamat bejegyeztetni az Askmify.com-ra vagy eltávolítani onnan?

Az Askmify.com a keresési eredményeit külsõ szolgáltatóktól nyeri és nem tart fent weboldal URL-k tárolására alkalmas adatbázist. Ebbõl kifolyólag, közvetlenül weboldal URL-k bevitele vagy eltávolítása az Askmify.com-nál sajnos nem lehetséges.

Vissza az oldal tetejére

Ha nem vagyok elégedett a keresési eredményekkel, hogyan tudom õket személyre szabni?

A felhasználónak több lehetõsége is nyílik a keresési eredmények testreszabására. Egyrészt a témakör megválasztásával tudja befolyásolni az eredményeket, másrészt logikai operátok használatával tovább szûkítheti, vagy igény szerint bõvítheti keresési eredményeit. A logikai operátorok használatáról további információkat az Askmify.com/operators oldalon találhat.

Vissza az oldal tetejére